Facebook

Talentfuld sælger med flair for livsstilsbranchen søges (In Danish)

Vil du arbejde med de bedste livsstilsbrands, slå dit navn fast i branchen, være med til at innovere, hvordan et brand bliver kendt samt være en del af en virksomhed fyldt med talentfulde mennesker fra 11 forskellige lande, så er dette job måske noget for dig.
VOCAST er en softwarevirksomhed drevet af kærligheden til design og håndværk. Vores Brand Sharing Platform er en ny type marketingsoftware udviklet til at give livsstilsmærker et værktøj til at dele deres vision med verden på en visuel og effektiv måde. Platformen bruges af de fleste livsstilsmærker fra Norden som Hope, ATP Atelier, Ganni, NN07, Woodwood, &tradition, Georg Jensen, Hay, Carl Hansen & Søn og flere hundrede andre til at dele deres historier, billeder, videoer og andre filer med presse, stylister, influencers, retailere og arkitekter.

VOCAST har hovedkontor i København. Men da vi er i færd med at ekspandere og derfor har åbnet salgskontorer i Milano, Stockholm og Berlin er den nuværende salgsansvarlige for Danmark blevet forfremmet til en ny rolle, og vi søger en ny person til at overtage ansvaret for det danske marked.

Om dig
Du har erfaring med og forståelse for livsstilsbranchen. Du kan meget vel være tidlig i din karriere, men du har nok salgserfaring til at vide, at det er det, du skal bruge dit liv på. Vi leder efter talent. Vi leder efter gode værdier og et glimt i øjet. Vi leder efter energi, ambition og vedholdenhed. Så skal vi nok lære dig alt det andet.

Om jobbet:

Vi tilbyder en stilling, hvor du kommer til at lære salg og markedsudvikling fra de bedste. Salgsteamet består af fem erfarne profiler med imponerende resultater fra forskellige dele af mode- og designbranchen. Salgsteamet støttes af Operations, som er et internationalt team af unge, talentfulde, dedikerede profiler fra alle de 10 markeder, vi understøtter.

Arbejdet er klassisk salgsarbejde, hvor du kontakter nye potentielle kunder og inviterer dem til at se, hvad vi laver på et møde. Efter mødet vil virksomhederne typisk have et tilbud på samarbejde, og derefter skal aftalen forhandles, og kunden overdrages til onboarding teamet. Salgsarbejdet er opsøgende via messer, tlf., events og andre relevante kanaler, men vi får også masser af henvendelser fra nye potentielle kunder.

Udover at blive betalt efter evner og resultater, er en vigtig del af glæden ved jobbet at mærke reaktionen fra kunderne. Langt de fleste salgsmøder resulterer i glade kunder, der er interesserede i at gå videre, og som synes, at produktet er relevant og værdiskabende.

Start: ASAP.
Omfang: Fuldtid.
Arbejdssted: Indre by, København.
Løn: Forhandles baseret på evner og resultater. Fast løn + provision.
Virksomhedssprog: Engelsk, men dansk chef og danske virksomheder som marked.

Om VOCAST:

I VOCAST tror vi på, at glade mennesker i balance performer bedst. Vi vil gerne beholde vores ansatte i lang tid, så derfor investerer vi i at udvikle dem både fagligt og menneskeligt. Vi har således en sportscoach tilknyttet, som arbejder med alle medarbejdere for at sikre mental og faglig udvikling. Da virksomheden udvikler sig og vokser hurtigt, åbner der sig jævnligt muligheder for mere ansvar og nye udfordringer for dem, der vil det.

Vores virksomhedskultur er værdibaseret og kundefokuseret og derfor meget lidt hierarkisk. Vi mener, at det bedste argument vinder, og at de bedste beslutninger tages i en diskussion frem for oppefra og ned. Vi tilbyder frihed under ansvar. Vi minimerer mikromanagement og skaber et arbejdsmiljø, der hylder initiativ og ambition. Alt, hvad virksomheden gør, er centreret omkring det formål at hjælpe godt design frem i verden.

Du vil referere til David Langhoff Jensen. Hvis du er interesseret i stillingen, så send venligst en kort motivation samt CV til ham på job@vocast.com.

Vi glæder os til at møde dig.