Facebook

Backend-udvikler

Backend-udvikler til SaaS applikationsbaseret virksomhed i rivende udvikling.

Vores “purpose” er at hjælpe godt design ud i verden, fordi godt design er bæredygtigt og en fryd for øjet og i dagligt brug. Vi har en uformel og direkte omgangstone. Vi hjælper hinanden og vores kunder, og prøver at have det sjovt når vi er på arbejde, samtidig med at vi er dybt professionelle og fokuseret.

Du er ambitiøs, du kan dit håndværk, men vil videre  og udvikle dig med en virksomhed der har succes og er i vækst på et marked med stort internationalt potentiale. Vores kunder er typisk producerende eksportorienterede virksomheder i ind og udland indenfor fashion, home & interior og andre design fokuserede brands.

Hos VOCAST bliver du en del af et lille udviklingsteam med mulighed for at påvirke tingene og tage ansvar for egne udviklingsprojekter i samarbejde med front-end teamet og forretningen. Du skal evne at sætte dig ind i kunders workflows og med din tekniske indsigt kunne evne at skabe innovative, men pragmatiske løsninger.

Du er god til database, SQL og objektorienteret udvikling.

Du har erfaring med RESTfull interfaces og Java Script samt kendskab til Angular eller andre one-page apps frameworks. 

Det er en fordel hvis du forstår eller har erfaring med email-teknologier, udveksling af data med ERP-systemer/Webshops fra produkt- og designorienteret virksomhed, sikkerhed, samt SaaS løsninger.

Dine opgaver vil bla. omfatte: 

  • Løsningsdesign og udvikling af ny backend funktionalitet
  • Dataanalyse, modulering og behandling / SQL 
  • Udvikling og videreudvikling af vores RESTfull API’er
  • Optimering af performance og fejlretning
  • Deltage i løbende drifts- og kvalitetssikringsopgaver.

Den rigtige person er struktureret, selvkørende og kan tage ansvar for selvstændige udviklingsprojekter.

Uddannelse: 

  • Datalog, Datanom, Datamatiker, ingeniør eller lign.

Erfaring:

  • Du har minimum et par års erfaring med udvikling i en fuldtidsstilling og er nu klar til at tage næste skridt og få mere ansvar for egne udviklingsprojekter.

Om vores løsning

VOCAST samler en række forskellige værktøjer og teknologier i vores Brand Sharing Platform og inkluderer email-udsendelse, influent- og mediadatabase, CRM, DAM, PIM og digitale showrooms (CMS) m.v.

Vi benytter en mænge forskellige state of the art teknologier som objektdatabase, Angular, Cloudflare og helt almindelige tools/teknolgier som Git, NewRelic, Apache, Redhat, ImageMagic, Postfix m.fl.  Alt kører sikkert og godt, med høj performance og oppetid hos vores hosting partner.

Om os

Vi er et team på 40 medarbejdere fra 10 lande og har sidste år åbnet kontorer i Milano, Berlin og Stockholm. Vi har kantineordning, pension og sundhedsforsikring, samt en coach der hjælper os med personlig udvikling. Vi har til huse i gode lokaler tæt på Kongens Nytorv. Vi er i vækst og forventer at åbne flere salgskontorer rundt om i verden. Vores udviklingsafdeling holder til i København.

Send os en motiveret ansøgning og dit CV på job@vocast.com

Har du spørgsmål til jobbet så slå på tråden til Senior back-end udvikler Claus Odgaard på 23 83 20 14 eller CEO Henrik Steen Madsen på 27 22 20 90.